Belediye başkan adayı intihar etti

Erzurum'un Aşkale İlçesi'nde 2014 yerel seçimlerinde CHP’den Belediye Başkan adayı olan 75 yaşındaki Veysel Keten, evinde tabancayla  vurulmuş halde bulundu. Hastanede yaşamını yitiren Keten'in intihar ettiği sanılıyor. Aşkale’nin Sazlı Mahallesi’nde yaş

Belediye başkan adayı intihar etti

Erzurum'un Aşkale İlçesi'nde 2014 yerel seçimlerinde CHP’den Belediye Başkan adayı olan 75 yaşındaki Veysel Keten, evinde tabancayla  vurulmuş halde bulundu.

Hastanede yaşamını yitiren Keten'in intihar ettiği sanılıyor. Aşkale’nin Sazlı Mahallesi’nde yaşayan Veysel Keten'in evinden bugün sabah saatlerinde silah sesi duyuldu. Eve giden mahalleli kapıyı kırıp içeri girdiklerinde Keten’i sol göğsünden vurulmuş halde buldu. Hastaneye kaldırılan Veysel Keten yaşamını yitirdi. Evde inceleme yapan jandarma ekiplerinin, Keten'in bıraktığı düşünülen bir not ve cenaze masrafları için de bir miktar para bulduğu kaydedildi.

Eşinden ayrı yaşayan işçi emeklisi Veysel Keten'in Ankara'da bir oğlu bulunduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler