Beklenen kar yağışı başladı

Türkiye, Sibirya’dan gelen çok soğuk ve yağışlı havanın etkisine girdi. Bugünden itibaren kuzey ve batıda sıcaklık 6-10 derece düşecek. Marmara, Karadeniz ile Doğu Anadolu’da yoğun kar yağışı bekleniyor.Saat 04.30’da kentin yüksek kesimlerinde etkili olma

Beklenen kar yağışı başladı

Türkiye, Sibirya’dan gelen çok soğuk ve yağışlı havanın etkisine girdi. Bugünden itibaren kuzey ve batıda sıcaklık 6-10 derece düşecek. Marmara, Karadeniz ile Doğu Anadolu’da yoğun kar yağışı bekleniyor.

Saat 04.30’da kentin yüksek kesimlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle, Sarıyer ve Üsküdar’ın yüksek kesimleri karla kaplandı; evlerin çatıları beyaza büründü. Kar yağışı kentin yüksek kesimlerinde hafif şekilde etkisini sürdürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kar küreme ve tuzlama araçları da, önceden belirlenen ana arterlerde hazır bekletiliyor.

THY'DEN SEFER İPTALLERİ

THY, Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarından yapılması planlanan 88 seferini iptal etti.

ZONGULDAK'TA EĞİTİME KAR ENGELİ

Zonguldak'ta merkez ile Kilimli ve Kozlu ilçelerinde eğitime bugün ara verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem