Beklenen eser açıklandı

Kültür ve Turizm Bakanı Günay, yurtdışından Türkiye'ye getirilen eserle ilgili açıklama yaptı.Başbakanlık'ta basın toplantısı düzenleyen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Bursa Sinanpaşa Camisi'nden 2002 yılında çalınan ve üzerinde Hasr Suresi'nin 2

Beklenen eser açıklandı

Kültür ve Turizm Bakanı Günay, yurtdışından Türkiye'ye getirilen eserle ilgili açıklama yaptı.

Başbakanlık'ta basın toplantısı düzenleyen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Bursa Sinanpaşa Camisi'nden 2002 yılında çalınan ve üzerinde Hasr Suresi'nin 23. ayeti yazılı olan pencere süsüyle ilgili bilgi verdi.

Hasr Suresi'nin 23. ayetinin anlamı: O, kendisinden başka hiçbir ilah bulunmayan Allah'tır. O, mülkün gerçek sahibi, kutsal (her türlü eksiklikten uzak), barış ve esenliğin kaynağı, güvenlik veren, gözetip koruyan, mutlak güç sahibi, düzeltip ıslah eden ve dilediğini yaptıran ve büyüklükte eşsiz olan Allah'tır. Allah, onların ortak koştuklarından uzaktır.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem