"Bekaret kontrolü ayrılık getirdi!"

Geçen hafta sona eren 'Adını Feriha Koydum-Emir'in Yolu' dizisinde 'Hatice Hala'yı canladıran Ayşegül Çidamlı, 'Feriha'yı oynayan Hazal Kaya hakkında ilginç bir iddiayı  dile getirdi.Ayşegül Çidamlı şunları söyledi: "Senaryoda Feriha'ya bekaret kontrolü y

"Bekaret kontrolü ayrılık getirdi!"

Geçen hafta sona eren 'Adını Feriha Koydum-Emir'in Yolu' dizisinde 'Hatice Hala'yı canladıran Ayşegül Çidamlı, 'Feriha'yı oynayan Hazal Kaya hakkında ilginç bir iddiayı  dile getirdi.

Ayşegül Çidamlı şunları söyledi:
 
"Senaryoda Feriha'ya bekaret kontrolü yapılacağı bir sahne vardı. Hazal 'Bunu oynamam, kadın burada küçümseniyor' diye karşı çıktı. Hatta bana 'Ayşegül abla bekaret kontrolüne götürüyorlar, bu kadar olur mu?' diye karşı çıktı. Ben de ona 'Kızım bekaret kontrolüne gidecek olan sen değilsin ki, Feriha. Rolünle gerçeği karıştırma' dedim. Dinlemedi. O sahne her şeyin sonu oldu. Hazal bir daha toparlayamadı. Meğer annesi de Mor Çatı'nın kurucuları arasındaymış. Bu yüzden Hazal, bekaret kontrolü sahnesine daha aşırı tepki göstermiş. Bir de arkadaşlarının çok dolduruşuna geldi. Çevresi Hazal Kaya'ya 'O rol sana hiç yakışmıyor. Sen daha iyisine layıksın' diye sürekli doldurdu. Çok iyi giden bir işten kim gittiyse, haksızlık yaptıysa tokadı yer. Tokadı atan da seyircidir. Hazal'ı çok seviyorum. Ama bakın 'Son Yaz' dizisi de tutmadı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem