Behzat Ç'nin hasılatı Van'a

Televizyon dizisi “Behzat Ç.”nin sinema versiyonu “Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm” galası İstinye Park Sinemaları’nda yapıldı.Terör olayları ve Van depremi nedeniyle galaya gelenlere siyah kurdela dağıtıldı. Erdal Beşikçioğlu “Adam Film üzerine düşeni yapa

Behzat Ç'nin hasılatı Van'a

Televizyon dizisi “Behzat Ç.”nin sinema versiyonu “Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm” galası İstinye Park Sinemaları’nda yapıldı.

Terör olayları ve Van depremi nedeniyle galaya gelenlere siyah kurdela dağıtıldı. Erdal Beşikçioğlu “Adam Film üzerine düşeni yapacaktır. Gösterimin yapılacağı ilk gün gişe gelirlerinin kendi üzerine düşen payını bağışlayacaktır. Bunlar Van’daki depremde zarar gören ailelere gönderilecek” diye konuştu.

Galanın bu dönemde yapılmasına getirilen eleştirilere üzüldüğünü belirten Beşikçioğlu “Ertelemeyi düşündük, ancak ortada bir ürün var ve biz de bu ürünü göstermeye geldik, eğlenmeye gelmedik” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler