Bedelli kurnazlığı Google'da patladı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun çıkarılacak olan bedelli askerlik yasasından 28 yaşından gün almışların yararlanacağını açıklamasıyla birlikte yaşı tutmayan kullanıcılar Google'a girdi,

Bedelli kurnazlığı Google'da patladı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun çıkarılacak olan bedelli askerlik yasasından 28 yaşından gün almışların yararlanacağını açıklamasıyla birlikte yaşı tutmayan kullanıcılar Google'a girdi, yaş küçültme ve büyütmenin yollarını aradı!

Bedelli askerlikte yaş sınırının 28 olmasıyla birlikte yaşı bu sınıra göre yukarıda veya aşağıda kalan pek çok kullanıcı Google'a girip 'yaş küçültme' ve 'yaş büyütme' aramalarını yapmaya başladı.

EN SON TARİH 31 ARALIK 1987

Açıklanan koşullara göre 1987 doğumlular de bedelli askerlikten yararlanabiliyor. Açıklamaya göre bedelli askerlik için en son 31 Aralık 1987 doğumlular başvuru yapabilecek. 1 Ocak 1988'de doğanlar ise başvuru yapamıyor.

YAŞ DEĞİŞTİRİLSE DE BEDELLİ MÜMKÜN DEĞİL

Her ne kadar kullanıcılar Google'a girip yaş büyütmenin yollarını arasa da, Bedelli Yasası bu tip yaş küçültme veya büyütme davalarını kapsamıyor. Yani herhangi biri yaşını 28'e çıkarsa dahi bedelli askerlik yapamıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem