Bedelli askerlik yalan çıktı

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun, Twitter hesabında, “AK Parti Kızılcahamam kampından bedelli askerlik konusunda görüşmeler yapıldığını ve bedelli askerlik konusunda çalışıldığı” yazdı.Ancak, Türkoğlu’nun bedelli iddiası açıklamadan ya

Bedelli askerlik yalan çıktı

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun, Twitter hesabında, “AK Parti Kızılcahamam kampından bedelli askerlik konusunda görüşmeler yapıldığını ve bedelli askerlik konusunda çalışıldığı” yazdı.

Ancak, Türkoğlu’nun bedelli iddiası açıklamadan yaklaşık 4 saat sonra Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından yalanlandı.

Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, bedelliyle ilgili yaş ve fiyat çalışması yapıldığı iddiası için, “Bu kesinlikle doğru değil. Bedelli askerlik gündeme bile gelmedi. Dövizli askerlik başka bedelli askerlik başka bir şey. Bedelli Askerlik konusu Kızılcahamam’da konuşulmuş bir konu değil. Gündeme bile gelmedi. Her sene bedelli askerlik çıkacak bir durum yok. Bu geçtiğimiz yıl yapılan bir düzenlemeydi. Yakın bir zamanda bedelli askerlik düşünülmüyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem