Bebek katilinin son resmi internete sızdı!

BDP heyeti Öcalan'la çok sayıda fotoğraf çekmiş ancak bunların yayınlanması konusunda Adalet Bakanlığı'ndan izin çıkmamıştı.İMRALI'DAN İLK FOTOĞRAF SIZDIRILDIFotoğraflar sadece BDP yöneticilerinde bulunuyordu. Fakat Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş ve

Bebek katilinin son resmi internete sızdı!

BDP heyeti Öcalan'la çok sayıda fotoğraf çekmiş ancak bunların yayınlanması konusunda Adalet Bakanlığı'ndan izin çıkmamıştı.

İMRALI'DAN İLK FOTOĞRAF SIZDIRILDI

Fotoğraflar sadece BDP yöneticilerinde bulunuyordu. Fakat Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş ve Pervin Buldan'ın yer aldığı bir fotoğraf Twitter'da paylaşıldı.

BULDAN'DA AÇIKLAMA

Fotoğrafla ilgili basının sorusunu yanıtlayan Buldan, “Fotoğraf gerçek. Bizim adadaki çalışma ortamımız. Ancak bize verilen fotoğraflardan biri değil. Bizden çıkmadı. Nereden çıktığını da bilmiyorum” dedi. İmralı'daki görüşmeden dikkat çeken bir nokta da boş duran koltuktu. O koltukta Öcalan-BDP görüşmesine eşlik eden ve not tutan MİT görevlisinin oturduğu öğrenildi.

ocalan-in-bdp-heyeti-ile-fotografi-5450302_8944_m.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler