Bebeğini öldüren kızın şok ifadesi

İstanbul Beykoz'da aynı lisede okuyan erkek arkadaşı C.Ş.'den hamile kalarak doğurduğu bebeğini çöpe attığı iddiasıyla sevgilisiyle birlikte tutuklanan ve Bakırköy Kadın Tutukevi'ne konan genç kız tüyleri ürpetti. Okul arkadaşı 16 yaşındaki C.Ş. ile 2009

Bebeğini öldüren kızın şok ifadesi

İstanbul Beykoz'da aynı lisede okuyan erkek arkadaşı C.Ş.'den hamile kalarak doğurduğu bebeğini çöpe attığı iddiasıyla sevgilisiyle birlikte tutuklanan ve Bakırköy Kadın Tutukevi'ne konan genç kız tüyleri ürpetti. Okul arkadaşı 16 yaşındaki C.Ş. ile 2009 yılının başlarında ilk kez cinsel ilişkiye girdiğini belirten H.N.K., daha sonra Beykoz Korusu'nda ve evinde defalarca birlikte olduklarını anlattı.

Geçen yıl mayıs ayında hamile kaldığını anladığını belirten H.N.K. erkek arkadaşının "Duyarlarsa beni öldürürler" demesi üzerine hamileliğini herkesten gizlediğini söyledi. Büyüyen karnını korse takarak ve "obez olması" nedeniyle kolayca sakladığını ifade eden H.N.K., 19 Ocak'ta saat 04.00 sıralarında doğum sancısının tutması üzerine evin banyosuna girdiğini anlattı.

SINAV VAR, GELEMEM

Nasıl doğum yapıldığını defalarca internetten izlediğini belirten liseli kız, bebeği klozete oturarak doğurduğunu söyledi. Doğumla birlikte bebeğin klozete düştüğünü belirten H.N.K. banyodaki makasla kordon bağını kestiğini ancak bebeğin sesinin çıkmadığını anlattı. Çarşafa sardığı bebeği poşete koyduktan sonra çöp konteynerine attığını itiraf eden H.N.K., erkek arkadaşı C.Ş.'ye hasta olduğunu ve kendisini doktora götürmesini istediğini söyledi.

C.Ş.'nin "Sınavım var. Başka arkadaşınla git" demesi üzerine tek başına bir sağlık merkezine giden H.N.K., muayeneyi yapan doktorun polise bildirmesi üzerine olayın ortaya çıktığını belirtti.

YANINDA OLACAĞIM

H.N.K., C.Ş.'nin kendisine tecavüz ettiğini ve "Her zaman senin yanında olacağım" dediğini söyledi. Genç kız, kendisini hamile bıraktığını ileri sürdüğü erkek arkadaşından şikâyetçi oldu. Bebeğin babasının kendisi olup olmadığını bilmediğini belirten C.Ş. ise H.N.K.'nın rızasıyla ilişkiye girdiğini belirtti.

Beykoz Cumhuriyet Savcılığı, H.N.K. hakkında "adam öldürmek", sevgilisi C.Ş. hakkında ise "cinsel saldırı" suçundan soruşturma başlattı.

DNA TESTİ YAPILACAK

H.N.K. ve sevgilisi C.Ş.'den alınan kan örnekleri ile bebeğin cesedi, Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yapılacak DNA testinin ardından bebeğin C.Ş.'ye ait olup olmadığı kesinlik kazanacak. Bu arada, iddialar ortaya atılır atılmaz savcılığın titiz çalışması sonucu olayın ortaya çıktığı, bebeğin cesedinin çöple birlikte arıtma tesisine atılması halinde ortada kanıt bulunmayacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler