Bebeğini doğurup sokağa attı

Karaman’da Yeşil Cami bahçesinde C.A. adlı bir kadın ağlama sesi duydu. Etrafına bakan C.A. beyaz bir çarşaf içerisine sarılmış bir bebek buldu.Olay yerine gelen polis, kız olduğunu belirledikleri bebek için sağlık ekibi çağırdı. Gelen 112 Acil Servis amb

Bebeğini doğurup sokağa attı

Karaman’da Yeşil Cami bahçesinde C.A. adlı bir kadın ağlama sesi duydu. Etrafına bakan C.A. beyaz bir çarşaf içerisine sarılmış bir bebek buldu.

Olay yerine gelen polis, kız olduğunu belirledikleri bebek için sağlık ekibi çağırdı. Gelen 112 Acil Servis ambulansıyla bebek Karamanoğlu Mehmet Bey Doğumevi Hastanesi’ne kaldırıldı. Bebeğin, kolundaki hastane kol bandındandaki numaradan aynı hastanede 7 saat önce doğum yapan S.G.’ye ait olduğu belirlendi. S.G.’nin doğumdan hemen sonra taburcu olmak için sağlık görevlilerine ısrar ettiği ve öğle saatlerinde de hastaneden çıkış yaptığı ortaya çıktı. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, polis bebeğin annesi S.G.’nin bulunması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem