Bebeği bu kez tuvalete bıraktılar!

Antakya'nın Harbiye Beldesinde bulunan bir türbenin tuvaletinde bir haftalık olduğu tahmin edilen kız bebek bulundu.Harbiye Beldesi'nde bulunan Şeyh İbrahim Keddis Türbesi'nin tuvaletinde bir bebeğin olduğunu fark eden vatandaşlar, durumu güvenlik ekipler

Bebeği bu kez tuvalete bıraktılar!

Antakya'nın Harbiye Beldesinde bulunan bir türbenin tuvaletinde bir haftalık olduğu tahmin edilen kız bebek bulundu.

Harbiye Beldesi'nde bulunan Şeyh İbrahim Keddis Türbesi'nin tuvaletinde bir bebeğin olduğunu fark eden vatandaşlar, durumu güvenlik ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, beze sarılı halde, henüz 1 haftalık olduğu tahmin edilen bebek buldu.

112 Acil Servis Ambulansı ekiplerince Hatay Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırılan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edileceği bildirildi.Yetkililer, bebeği bırakan kişi ya da kişilerin arandığını, soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem