Bebeği boğup gömdüler

Bursa'da eşinden boşanan polis memuru 36 yaşındaki M.C., iddiaya göre 20 yaşındaki kız ile ilişkiye girdi. Hamile kalan genç kız, bir erkek bebek dünyaya getirdi. İddiaya göre polis memuru, silahla tehdit ettiği genç kızın annesi 40 yaşındaki N.G. ile bir

Bebeği boğup gömdüler
Bursa'da eşinden boşanan polis memuru 36 yaşındaki M.C., iddiaya göre 20 yaşındaki kız ile ilişkiye girdi.
 
Hamile kalan genç kız, bir erkek bebek dünyaya getirdi. İddiaya göre polis memuru, silahla tehdit ettiği genç kızın annesi 40 yaşındaki N.G. ile birlikte bebeği boğarak Şahinyurdu Köyü'ndeki kendi evinin bahçesine gömdü. Aşı için gelen sağlık ekipleri, N.G.'nin sözlerini şüpheli bularak durumu polise bildirince korkunç cinayet ortaya çıktı. Polis memuru M.C., bebeği dünyaya getiren ve şimdi başkasıyla evli olan F.D., annesi N.G. ve babası S.G. gözaltına alındı.
 
Gemlik'te oturan ve Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru M.C., iddiaya göre eşinden boşandıktan sonra o dönem bekar olan F.G. ile ilişkiye girdi. Hamile kalan F.G., geçen 20 Şubat günü Orhangazi İlçesi'ndeki özel bir hastanede erkek bebek dünyaya getirdi. İddiaya göre polis memuru, aynı gün taburcu edilen F.G.'nin annesi N.G.'yi silahla tehdit etti ve bebeği birlikte otomobilde boğduktan sonra Şahinyurdu Köyü'nde kendi evinin bahçesinde duvar dibine gömdü. Eve dönen N.G. kızına, bebeği hayırsever bir kişiye verdiğini söyledi. Bir süre sonra da kızını başka birisiyle evlendirdi.
 
GÖREVLİLER AŞI İÇİN GELİNCE ORTAYA ÇIKTI
 
Korkunç olay, İl Sağlık Müdürlüğü görevlilerinin bebeğin aşısını yapmak için N.G.'nin evine gitmesiyle ortaya çıktı. Bebeği bulamayan ve N.G..'nin açıklamalarından şüphelenen görevliler, durumu Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. Polis tarafından çağrılan N.G., kızıyla birlikte geldiği emniyet müdürlüğünde tüyler ürperten cinayeti anlattı.
 
KIZIN ANNESİYLE DE İLİŞKİ İDDİASI
 
Bebeğin doğduğu gün telefonuna çağrı atarak polis memuru M.C. ile buluştuklarını belirten N.G. şunları anlattı:
 
"M.C.'nin benimle de ilişkisi vardı. Bebeği kızımın yanından alarak, onunla Gemlik'te anlaştığımız yerde buluştuk. Ben arabasına bindim. Evinin bulunduğu Şahinyurdu Köyü yoluna girdik. Başıma silah dayayarak bebeği boğmamı, yoksa tüm ailemi öldüreceğini söyledi. Bebeği boğmaya çalıştım. Beceremedim. Arka koltuktan poşet uzattı. Birlikte boğduktan sonra Şahinyurdu Köyü'ndeki evinin istinat duvarının dibinde yarım metrelik çukur açtı. Bebeği buraya gömdük. Eve dönünce kızıma da bebeği hayırsever bir kişiye verdiğimi söyledim. Bu olaydan sonra kızımı da apar topar evlendirdim."
 
BEBEK CESEDİ ÇUKURDAN ÇIKARILDI
 
İfade üzerine köye giden polis ekipleri, boğulan bebeğin cesedini gömüldüğü yerden çıkartıp, Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırdı.
 
N.G.'nin ifadesi üzerine Polis memuru M.C. gözaltına alındı. Soruşturma nedeniyle açığa alınan polis memuru ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek, "Bana komplo kuruldu. F.D. ile bir kez beraber oldum ve ilişki sırasında dışarıya boşaldım. Bebeği de öldürmedim" dedi.
 
Polis memuru ile birlikte F.D., annesi N.G. ve babası S.G.'yi de gözaltına alan polis soruşturmayı çok yönlü sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem