BDP'lilerden taşlı kışkırtma!

 Şırnak'ın Cizre Bdp ilçe teşkilatında toplanan az sayıda katılımcı, Orhan Doğan Caddesi'nden geçerek Hükümet Konağı önünde bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasının okunmasından sonra kalabalık tekrar Bdp binasına geçti. Kalabalık Bdp binasına geçm

BDP'lilerden taşlı kışkırtma!

 Şırnak'ın Cizre Bdp ilçe teşkilatında toplanan az sayıda katılımcı, Orhan Doğan Caddesi'nden geçerek Hükümet Konağı önünde bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasının okunmasından sonra kalabalık tekrar Bdp binasına geçti. Kalabalık Bdp binasına geçme esnasında bir grup gösterici dört yolda güvenlik için bekleyen polislere taş attı. Polisler de göstericilere biber gazı ile müdahale etti.

Daha sonra İdil Caddesi üzerinde toplanan çoğu çocuklardan oluşan grup, Karayolları binasına taş atmaya başladı. Polislere ait zırhlı araçlar olay yerine gelerek biber gazı ile grubu dağıttı. Göstericiler ara sokaklara kaçtı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler