'BDP'liler Teröristlerin Elini Öperdi'

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bayramdan hemen önce BDP'li vekillerle teröristlerin kucaklaşmasın şahit olduk." Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bayramdan hemen önce Bdp'li vekillerle teröristlerin kucak

'BDP'liler Teröristlerin Elini Öperdi'
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bayramdan hemen önce BDP'li vekillerle teröristlerin kucaklaşmasın şahit olduk."
 
Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bayramdan hemen önce Bdp'li vekillerle teröristlerin kucaklaşmasın şahit olduk. O kucaklaşmada Bdp'li vekillerin teröristleri kucaklamasının ötesinde teröristler Bdp'li vekillerin sırtlarını sıvazlamış yanaklarından öpmüşlerdir. Bunlar 2003'te de aynı şeyi yaptılar, o dağlardan beraber indiler. Beraber geldiler, siyasetin değil silahın sözünün geçtiğini ifade ettiler. Kameralar olmasıydı terörist efendilerinin ellerini öper 3 kuruş da harçlık alırlardı. Efendileri acıdılar da ellerini öptürmediler." dedi.
 
Ak Parti milletvekillerinin ve kurucular kurulu üyelerinin katıldığı genişletilmiş grup toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, "Terörist cana kastediyor bunların ipini terör örgütü elinde tutuyor, efendileri iplerini gevşetmediği sürece hiçbir karar alamaz, hiçbir yere gidemez. Şimdi silahların gölgesinde siyaset yapar gibi davranıyorlar, Bayram öncesinde gidip sırtlarını sıvazladılar. "şeklinde konuştu.
 
ALMİNA'NIN KANI BDP'Lİ VEKİLLERİN SIRTINA BULAŞMIŞTIR

Teröristlerin elindeki kanın Bdp vekillerinin sırtlarına bulaştığını söyleyen Erdoğan, "Gaziantep'te şehit olan Almina'nın masum kanı, Bdp'li vekillerin sırtına sıçramıştır. O temiz kan, namus lekesi gibidir, şeref lekesi gibidir; yıkamakla çıkmaz. Bir yaşındaki Almina'nın kanı Bdp'li vekillerin sırtından hiçbir zaman silinmeyecektir. O kanla rezil alçak bir şekilde yaşayacaklardır." diye konuştu.
 
Terör örgütünün kutsalı olmadığını belirten Erdoğan, "O bir yaşındaki Almina'yı da vurur, annesini de vurur, kardeşlerini de vurur; ama benim bu noktada güvenlik güçlerim, askerim polisim hassas olmak durumundadır. O teröristi etkisiz hale getirmek için hassasiyet içindedir. Onun için inlerine girmeye çalışır, kırsallarda yakalamaya çalışır. Şehir merkezilerine inme gayretleri bundan kaynaklanıyor ama onlar şehir merkezlerine inmeden gereği neyse yapılacak." ifadelerini kullandı.
 
Konuşmasının devamında Kürt vatandaşlara seslenen Erdoğan, "Terör örgütünün Kürt kardeşlerime yönelik, haklarını savunmak gibi bir meselesi ve derdi yoktur. Onların tek derdi bundan nemalanmak, avantasını almaktır. Bu oyuna gelmemenizi tekrar tekrar hatırlatıyorum." dedi.
 
DEMİRTAŞ'A: PARLAMENTOYA DEĞİL KANDİL DAĞI'NA ÇIK

İsmini vermeden Bdp'li Selahattin Demirtaş'ı eleştiren Erdoğan, "Şimdi bakıyorsunuz sosyal medyayı kullanarak değişik değişik haber yapılıyor, burası işgal atında diye. Utanır insan, ayıptır. Bu ülkede bir metrekaremizin bizim kontrolümüz dışında olduğunuz kimse söyleyemez. Siz bölücü terör örgütünün eş başkanının söylediğine bakmayın, o önce kendisinde yüz olsa parlamentoya değil Kandil dağına çıkması gerekir." diye kaydetti.
 
DOKUNULMAZLIKLARIN KALDIRILACAĞI SİNYALİ VERDİ

Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu milletin temsilcisi değil misiniz? Hangi yüzle gelip bu parlamentoda yemin ediyorsun. Bunların içi başka dışı başka 400 kilometre karenin terör örgütü kontrolünde olduğunu söylüyor. Terbiyeden muaf insanlar bunlar. Bu ülkede yönetime talipler, olabilecek bir şey mi bu? Bunlar hiçbir zaman o beklentilerine ulaşamayacaklardır, eriyip yok olmaya mahkumdurlar. Kendilerine rahat yer arıyorlarsa adres verdim; Kandil'e çıksınlar ama Parlamento içinde mücadele edeceklerse anayasa ve hukuk ne emrediyorsa ona göre davranacaklar. Onun için de yargı gereğini yapıyor, biz de parlamentoda gereği neyse onu yapacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem