BDP'li vekili yakan kaçamak

BDP Batman Milletvekili Bengi Yıldız, geçtiğimiz yıl ramazan ayında Bodrum'da tatil yaparken, Deniz U. adlı bir kadınla mayolu olarak bira içip samimi şekilde sohbet ederken görüntülenmişti.BDP'li Yıldız, sevgili oldukları iddialarını sert bir dille yalan

BDP'li vekili yakan kaçamak

BDP Batman Milletvekili Bengi Yıldız, geçtiğimiz yıl ramazan ayında Bodrum'da tatil yaparken, Deniz U. adlı bir kadınla mayolu olarak bira içip samimi şekilde sohbet ederken görüntülenmişti.

BDP'li Yıldız, sevgili oldukları iddialarını sert bir dille yalanlayarak, Deniz U.'nun aile dostları olduğunu söylemişti. 2 çocuğunun annesi İlknur Yıldız ise Deniz U.'yu tanımadığını ifade etmişti.

İlknur Yıldız, Malatya'da ailesini ziyareti sırasında basına yansıyan olayın ardından Ankara'ya dönüşünde boşanma davası açtı.

Ankara 3. Aile Mahkemesi'nde 2 Aralık 2011'de görülen davanın duruşmasına çiftin avukatları katıldı. İlknur Yıldız'ın avukatı, çocuklarının velayetini istedi. Mahkeme, şiddetli geçim sizlik nedeniyle İlknur ve Bengi Yıldız'ı ilk celsede boşadı, çocukların velayetini de anneye verdi. Yıldız, Bodrum'da Deniz U. ile görüntülenmeden önce eşiyle sorunlar yaşadığını ve boşanma davası açtığını ileri sürdü.

BODRUM TATİLİ OLAY OLMUŞTU
Geçtiğimiz yaz ramazan ayında, Bodrum'da tatil yaparken Deniz U. adlı kadınla objektiflere takılan BDP Batman Milletvekili Bengi Yıldız'ın, iki çocuğunun annesi olan İlknur Yıldız'dan geçen yılın aralık ayında boşandığı ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler