BDP'li Tuncel'e 'anne tokadı'

Tam bir yıl önce Silopi'deki izinsiz nevruz kutlaması sırasında başkomisere tokat atan Sabahat Tuncel'e cevap 1 yıl sonra yine bir nevruz kutlaması sırasında tokatla geldi.  Hem de Kürt bir anneden.BDP’li vekillerin de katıldığı Kocaeli’deki korsan nevruz

BDP'li Tuncel'e 'anne tokadı'

Tam bir yıl önce Silopi'deki izinsiz nevruz kutlaması sırasında başkomisere tokat atan Sabahat Tuncel'e cevap 1 yıl sonra yine bir nevruz kutlaması sırasında tokatla geldi.  Hem de Kürt bir anneden.

BDP’li vekillerin de katıldığı Kocaeli’deki korsan nevruz gösterisinde, göstericilerin arasında kızını gören Kürt bir anne, kızını kurtarmak için BDP’li Sabahat Tuncel'i tokatladı.

Geçtiğimiz yıl Silopi'de düzenlenen izinsiz Nevruz gösterisine tazyikli su ve gaz bombası ile müdahalede bulunulunca, BDP Milletvekili Sabahat Tuncel tartıştığı bir başkomisere tokat atmış ve Tuncel'in polisi tokatlarken çekilen fotoğrafı hafızalara kazınmıştı.

İşte tam 1 yıl sonra Tuncel'in attığı bu tokada cevap Kocaeli'de düzenlenen izinsiz Nevruz kutlaması sırasında geldi.  BDP’li vekillerin de katıldığı gösteri sırasında, göstericilerin arasından kızını almak isteyen anne kendisini engellemek isteyen BDP’li Sabahat Tuncel'i tokatladı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem