BDP binasına Türk bayrağı astılar

Bingöl'de terör olaylarını protesto eden bir grup, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP)'nin il binasının penceresine Türk bayrağı astı."Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Susma, sustukça, sıra sana gelecek" diye sloganlar atan grup, BDP il binasına girerek içe

BDP binasına Türk bayrağı astılar

Bingöl'de terör olaylarını protesto eden bir grup, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP)'nin il binasının penceresine Türk bayrağı astı.

"Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Susma, sustukça, sıra sana gelecek" diye sloganlar atan grup, BDP il binasına girerek içeride bulunan sandalyeleri pencereden dışarı attı. Camları kıran öfkeli kalabalık pencereye Türk bayrağı astı. Polisin uyarısı üzerine vatandaşlar sessizce dağıldı. 

Olaydan sonra BDP'li bir grup, il binası önünde toplandı. Aralarında BDP İl Başkanı Halis Yurtsever'in de bulunduğu grup, il binası önünde bir süre bekledi. BDP'liler daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler