Bayramlaşacaklar mı ?

Siyasi parti temsilcileri bayramın ikinci günü birbirlerine karşılıklı ziyaretler gerçekleştirecek. Bayramlaşmayı gerçekleştirecek kabul heyetleri ile siyasi partilerin kabul saatleri belli oldu. MHP ile HDP bu yıl da bayramlaşmama kararı aldı.Siyasi part

Bayramlaşacaklar mı ?

Siyasi parti temsilcileri bayramın ikinci günü birbirlerine karşılıklı ziyaretler gerçekleştirecek. Bayramlaşmayı gerçekleştirecek kabul heyetleri ile siyasi partilerin kabul saatleri belli oldu. MHP ile HDP bu yıl da bayramlaşmama kararı aldı.

Siyasi partilerin bayram mesaisi belli oldu. Ziyaretlerin ana gündem maddesini 1 Kasım seçimleri ve terörle mücadele oluşturacak. Parti sözcüleri ellerindeki çikolata ve çiçeklerle bayram ziyareti gerçekleştirecek.

AK Parti'de ilk olarak sabah 09.30'da CHP heyetini kabulle başlayacak partiler arası bayramlaşma, 09.50'de MHP, 10.10'da HDP, 10.30'da Saadet Partisi, 10.50'de BBP, 11.10'da DSP, 11.30'da Demokrat Parti ve 11.50'de HÜDAPAR heyetlerinin ziyaretleriyle devam edecek. Heyetlerle bayramlaşmanın ardından AK Parti Genel Merkezi'nde saat 14.00'da teşkilatla bayramlaşma programı düzenlenecek. New York'a giden Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun programa katılması beklenmiyor.

AK Parti'nin kabul heyetinde Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Selçuk Özdağ, Ankara Milletvekili ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarrıeroğlu, Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Meryem Göka ile Ankara Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Mallı yer alacak.

CHP'de AK Parti heyetini saat 09.30'da kabulle başlayacak partiler arası bayramlaşma kapsamında heyetleri karşılamak için Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu başkanlığındaki kabul heyetinde Ankara Milletvekili Necati Yılmaz ve Parti Meclisi üyeleri Fevzi Gümüş ile Rana Bozkurt bulunuyor. CHP'nin bayram ziyareti heyetinde ise Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve Parti Meclisi üyesi Sera Kadıgil görev alacak. CHP heyeti AK Parti'nin ardından sırasıyla DSP, Vatan Partisi, HDP, BBP, Demokrat Parti, MHP ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek.

BAHÇELİ PARTİLİLERLE BAYRAMLAŞACAK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla parti genel merkezinde partililerle bayramlaşma etkinliği saat 14.00'da başlayacak. MHP'de partileri kabul heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri Mustafa Mit ve Sultan Gündüz görev alacak.

Diğer partileri saat 09.00'da itibaren ziyaret edecek MHP heyetinde ise Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Genel Sekreter Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu ve MYK üyesi Mehmet Sami Uzun yer alıyor.

Meclis'te grubu bulunan son parti HDP ise Kurban Bayramı için yalnızca AK Parti, CHP, DSP ve Saadet Partisi ile karşılıklı olarak bayramlaşma kararı aldı. Diğer partileri ziyaret heyetinde Parti Sözcüsü Ayhan Bilgen, İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, MYK üyesi Günay Kubilay bulunacak. HDP Genel Merkezi'nde partileri kabul heyetinde ise Grup Başkanvekili İdris Baluken, Mardin Milletvekili Erol Dora, Parti Meclisi üyesi Fatma Kurtulan görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler