Bayramı kana buladılar!

Çorum'un Aşağıkörücek köyünde Ömer Ardaş ile Ahmet Yalvaç arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Ardaş, Yalvaç'ı silahla ateş ederek öldürdü.Bu sırada Ömer Ardaş'ın akrabası aynı zamanda komşusu olan Bahri

Bayramı kana buladılar!

Çorum'un Aşağıkörücek köyünde Ömer Ardaş ile Ahmet Yalvaç arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Ardaş, Yalvaç'ı silahla ateş ederek öldürdü.

Bu sırada Ömer Ardaş'ın akrabası aynı zamanda komşusu olan Bahri Üzlü, Faik Üzlü ile Nazegül Üzlü silah seslerine evlerinden dışarı çıktı. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan Üzlü ailesini gören Ömer Ardaş bahse konu akrabalarının üzerine ateş ederek akrabalarını da öldürdü.

Daha sonra evine giden Ömer Ardaş, ölen şahısların yakınları olan Atilla Üzlü, Mustafa Üzlü ve Mevlüt Üzlü'nün geldiğini görünce oğlu Süleyman Ardaş ile birlikte, şahıslarla silahlı çatışmaya girdi. Çatışmada, Atilla, Mevlüt ve Mustafa Üzlü ile Süleyman Ardaş yaralandı.

Diğer köylüler tarafından durum hemen jandarma ve 112 Acil servis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen ekipler yaralıları ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan Mevlüt Üzlü ve Atilla Üzlü'nün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Jandarma ekipleri köye giriş çıkışları kısa süreli kapatarak geniş güvenlik önlemi aldı. Silahlı kavgada 4 kişiyi öldüren Ardaş ise köyde saklandığı bir evde kısa sürede yakalandı.

Bu arada olayın duyulmasının ardından ölenlerin yakınları Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi. Bazı vatandaşların arbede çıkartması üzerine hastaneye çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edildi.

Olay yerinde ölenler ise savcının incelemesinin ardından morga kaldırılacak. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem