Bayram'da acı kaza: 3 ölü, 5 yaralı

 Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, bir panelvanın yayaya çarptıktan sonra şarampole uçması sonucu 1'i bebek 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. D-140 karayolunda Kuzuluk yönüne giden Yücel Koç'un kullandığı panelvan, yolda yürüyen Hasan Turhan'a çarptı. Kontrolden

Bayram'da acı kaza: 3 ölü, 5 yaralı

 

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, bir panelvanın yayaya çarptıktan sonra şarampole uçması sonucu 1'i bebek 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

 

D-140 karayolunda Kuzuluk yönüne giden Yücel Koç'un kullandığı panelvan, yolda yürüyen Hasan Turhan'a çarptı. Kontrolden çıkan araç şarampole uçarak menfeze vurdu. Kazada yaya Turhan, sürücü Koç ile araçta bulunan aynı aileden Seda, Emine, Fatma Zehra (1), Yasemin, Aysel ve Selim Koç yaralandı. Yaralılardan bazıları araçta sıkıştı. 

 

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu araçtan çıkarıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Seda Koç, Emine Koç ve Fatma Zehra Koç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

 

Yaralılar, hastanedeki müdahalelerinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem