Bayram'a özel ek sefer

Yaklaşan Ramazan Bayramı tatilinin Cumartesi günü başlaması nedeniyle tatilcilerin Cuma gününden yollara çıktığı Atatürk Havalimanı’nda, pasaport kontrolü ve güvenlik aramasında alınan önlemler sonucu yoğunluk yaşanmadığı gözlendi. Sabah saatlerinden itib

Bayram'a özel ek sefer
Yaklaşan Ramazan Bayramı tatilinin Cumartesi günü başlaması nedeniyle tatilcilerin Cuma gününden yollara çıktığı Atatürk Havalimanı’nda, pasaport kontrolü ve güvenlik aramasında alınan önlemler sonucu yoğunluk yaşanmadığı gözlendi.
 
Sabah saatlerinden itibaren iç ve dış hatlarda THY’nin ve yabancı hava yollarının bilet kontuarlarının yoğun olmasına rağmen özellikle pasaport kontrol noktalarında daha önce bayramlarda yaşanan sıkıntıların yaşanmadığı görüldü.
 
Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amirliği tarafından verilen bilgiye göre Emniyet Şube Müdürlüğü tarafından tüm pasaport kontrol noktalarındaki görevlilerin devamlı olarak görev noktalarında bulundukları ve bu nedenle de birikim yaşanmadığı belirtildi.
 
Ramazan Bayramı’nı memleketlerinde ve tatil beldelerinde geçirmek isteyenler havayolunu tercih edince uçak biletleri günler öncesinden satıldı. Havayolu şirketleri artan talep karşısında edinilen bilgiye göre toplam 197 ek sefer konuldu. Bu arada ek sefer koymayan bazı havayolu şirketleri de talebin yoğun olduğu bölgelere geniş gövdeli uçaklarla sefer düzenleme kararı aldı.
 
Bayram süresince özellikle iç hatlarda Antalya, Dalaman, Trabzon ve KKTC’ye ek sefer düzenledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler