Bayram tatili turları - Ucuz Bayram tatili turları - Ucuz Tatil turları

Bu yıl 16-19 Temmuz tarihlerine denk gelen Şeker Bayramı için seyahat planı yapmadıysanız vizesiz tropik adalar tam size göre / Şeker Bayramı vizesiz tropik adalar turlarıŞeker Bayramı tatilini sayılı günler kala henüz tatil planı yapmayan seyahatseverler

Bayram tatili turları - Ucuz Bayram tatili turları - Ucuz Tatil turları

Bu yıl 16-19 Temmuz tarihlerine denk gelen Şeker Bayramı için seyahat planı yapmadıysanız vizesiz tropik adalar tam size göre / Şeker Bayramı vizesiz tropik adalar turları

Şeker Bayramı tatilini sayılı günler kala henüz tatil planı yapmayan seyahatseverler, daha çok vizesiz seyahat edebilecekleri noktalrı tercih ediyor. Vizesiz seyahat edebileceğiniz tropik adalar; Maldivler, Boracay, Mauritus, Seyşeller, Bali, Phuket, Koh Samui

Şeker Bayramı Vizesiz Tropik Adalar Turları
Şeker bayramı nda vizesiz seyahat noktaları arasında tropik adalar, eşsiz güzellikleri içinde barındırtıyor. Tropik adalar arasından sizler için seçtiğmiz vizesiz turlar;

Şeker Bayramı Vizesiz Maldivler: Hint Okyanusunda sayıları 1200’ü aşan irili ufaklı mercan adasından oluşan Maldivler, Şeker Bayramı nda deniz, kum, güneş huzur arayanlar en ideal tatil bölgelerinden. Turkuaz renkli lagünleri, kıyıları boyunca uzanan mercan resifleri, bembeyaz kumlarla kaplı plajları & dinlendirici atmosferinin yanında THY’nin direkt uçuşları ile ulaşılabilen Maldivler de, inanılmaz güzellikte detaylar içeren dalış bölgelerinde unutamayacağınız deneyimler yaşayabilirsiniz. 


Şeker Bayramı Vizesiz Mauritus: Fransız edebiyatının en ünlü şairlerlerinden Charles Baudelaire’nin şiirlerine güneşin okşadığı kokular ülkesi olarak yansıttığı Mauritius Adası, Hint okyanusunda yer alıyor. Kumsalları, su altı üstü güzellikleri, tropik bitki örtüsü ile büyüleyici bayram deneyimi yaşayacağınız ada, stresten uzak sakin tatil isteyen seyahat severler birebir.

Şeker Bayramı Vizesiz Boracay: Filipinler’in 7107 adası arasında en ünlü, en turistik olanı Boracay, Şeker Bayramı nı tropik adada tropik bitkiler, el değmemiş muhteşem doğayla içiçe geçirmek isteyen seyahat severler inanılmaz güzellikte ada. Göz kamaştıran kumsallar, turkuaz deniz, muhteşem gün batımları yemyeşil doğasıyla kendine adeta hayran bırakan ada Türk vatandaşlarından vize de istemiyor. 

Şeker Bayramı Vizesiz Seyşeller: Hint okyanusunda 115’in üzerinde adadan oluşan Seyşeller, mavi & yeşilin hakim olduğu kartpostal güzelliğindeki sahileri, göz kamaştıran plajları, yemyeşil ormanları, temiz havasıyla zamanın durmasını isteyeceğiniz tropik cennet. Türk vatandaşlarından vize istemeyen Seyşeller, su üstü güzellikleriyle olduğu kadar su altı zenginliği ile de biliniyor. Tüplü veya şnorkeli dalış yapma imkanları sunan ada, güvenilir, sıcakkanlı misafirperver insanlarıyla ünlüdür.

Şeker Bayramı Vizesiz Bali: Endonezya’nın turizm cenneti adası Bali, muhteşem kumsalları, masmavi denizi egzotik manzaralarıyla her ne kadar balayı adası olarak görünse de görkemli, göz alıcı tapınakları, güler yüzlü misafirperver insanları, Uzak doğu yemek kültürüyle tatmin edici bölge. Tropikal iklimi, yıl boyunca çok fazla değişmeyen hava sıcaklığıyla güneşin yüzünü hiç çekmediği Bali adasında, güneyde beyaz kuzeyde ise siyah kumarla kaplı muhteşem plajlar, seyahat sevenlere inanılmaz tatil vaat ediyor. 

Şeker Bayramı Vizesiz Phuket: Tayland’ın en büyük adası Phuket uzak doğunun incisi demek yanlış olmaz. Phuket adası, turkuaz mavisi denizi, pudra gibi kumlarla kaplı plajlarıyla karşı konulamaz atmosfere sahip. Phuket, palmiye ağaçları altında güneşlenip, mavi, yeşilin harmanlandığı denizin keyfini çıkarırken kendinizi bambaşka dünya içinde bulabileceğiniz nadir tropik adalardan biri. Halkının sıcakkanlılığı, tropik bitki örtüsü – egzotik Uzak doğu kültürü, Şeker bayramınıza daha da renk katabilir. Ada, geceleri açık hava barları her zevke hitap eden gece kulüpleri ile sınırsız eğlencenin kapılarını aralıyor.

Şeker Bayramı Vizesiz Koh Samui: Tayland’ın 3’üncü en büyük adası olan Koh Samui, aynı zamanda seyahat sevenlerin en çok tercih ettiği adalarından biri. Tayland Körfezinde yer alan adada tsunami tehlikesi yok. Koh Samui, bozulmamış doğasıyla deniz, kum, güneş tatilinin yanı sıra kültür, tarih alışveriş gibi birçok alternatifi de barındırıyor. Şık restoranları, lüks otelleri SPA merkezleriyle kendinizi ayrıcalıklı hissedeceğiniz adada, bayram süresince huzurlu tatil sizi bekliyor olacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler