Bayram Çilesi Başladı!

Kurban Bayramı için yollara düşen vatandaşlar birçok yerde trafik yoğunluğuna neden oldu.Kurban Bayramı'nı fırsat bilerek yollara düşen vatandaşlar, Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Eskihisar-Topçular Arabalı Vapur İskelesi'nde yoğunluğa sebep oldu. 1.5 K

Bayram Çilesi Başladı!

Kurban Bayramı için yollara düşen vatandaşlar birçok yerde trafik yoğunluğuna neden oldu.

Kurban Bayramı'nı fırsat bilerek yollara düşen vatandaşlar, Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Eskihisar-Topçular Arabalı Vapur İskelesi'nde yoğunluğa sebep oldu.
 
1.5 KİLOMETRELİK YOLU 3 SAATTE ALDILAR
 
Trafiğe takılmamak için dün geceden itibaren araçlarıyla yola çıkan tatilciler, D-100 Karayolu Gebze çıkışından Eskihisar Feribot İskelesi'ne kadar uzayan trafik kuyruğu oluşmasına neden oldu.
 
Eskihisar-Topçular hattında çalışan arabalı vapurların sefer sayısının artırılmasına karşın, kuyruklar akşam saatlerinden itibaren artmaya başladı. Sabahın ilk ışıklarıyla beraber araç sayısı daha da arttı. 1.5 kilometrelik yol ancak 2-3 saatte geçilebildi.
 
Yetkililer, iskeledeki feribotların tam kapasite ile çalıştığını, araç kuyruklarının daha da uzamaması için ek seferler düzenlendiğini, trafiğin daha rahat geçişinin sağlanması için bugün ve yarın gemi seferlerinin sürekli devam edeceğini bildirdi.
 
TEM KÖPRÜSÜ'DE KARIŞTI
 
Kurban Bayramı öncesi memleketlerine gitmek üzere yola çıkan vatandaşlar, TEM otoyolunda da uzun kuyruklar oluşturdu. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikametinde oluşan trafikte kalan sürücüler ise bu duruma isyan etti.
 
Kurban Bayramı için İstanbul'dan ayrılmaya çalışan tatilciler, TEM otoyolunda uzun kuyruklar oluşturdu. İş çıkış saati olmasının da etkisiyle TEM otoyolu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikametinde trafik adeta durma noktasına geldi.
 
SÜRÜCÜLER İSYAN ETTİ
 
Sürücüler otoyolda uzun kuyruklar oluştururken, bazı sürücülerin ise emniyet şeridini kullandığı görüldü. Trafiğe tepki gösteren sürücüler, "Bu ne rezalet? Yeter artık. 1,5 saattir yoldayız" dedi.
 
Otoyollarda trafik yoğunluğu artarak devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem