Bayraktar'ın Van çıkarması!

Van'da yaşanan çadır sıkıntısı ile ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar''Bugünden itibaren gerçek çadır ihtiyacı olanlara çadır vereceğiz. 22 bin çadır dağıtıldı. Ama bundan sonra daha disiplinli bir şekilde dağıtacağız elimizdeki ça

Bayraktar'ın Van çıkarması!

Van'da yaşanan çadır sıkıntısı ile ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar

''Bugünden itibaren gerçek çadır ihtiyacı olanlara çadır vereceğiz. 22 bin çadır dağıtıldı. Ama bundan sonra daha disiplinli bir şekilde dağıtacağız elimizdeki çadırları. O yüzden buraya kimse gelip çadır istemesin. Biz gelen talepleri araştırarak çadır dağıtacağız. Biz bundan sonra konteynır için çalışıyoruz ondan sonra ise kalıcı konutlar için ihale yapacağız.'' dedi.

Bayraktar binalarına taşınıp taşınamıyacağına yönelik tereddüt yaşıyan vatandaşlara ise '' Böyle tereddüt yaşıyan vatandaşlarımız var ise evinin durmunu bizim arkadaşlarımıza danışarak öğrenebilirler'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem