Bayraktar yoksulları unutmadı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, her yıl olduğu gibi bu yılda ramazanda fakir ve yoksulları unutmadı. 50 kişilik bir ekibi tarafından Trabzon’da kapı kapı dolaşılarak, hiçbir ayrım yapılmadan, yoksullara ramazan kumanyası yardımı yapılıyor. B

Bayraktar yoksulları unutmadı
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, her yıl olduğu gibi bu yılda ramazanda fakir ve yoksulları unutmadı. 50 kişilik bir ekibi tarafından Trabzon’da kapı kapı dolaşılarak, hiçbir ayrım yapılmadan, yoksullara ramazan kumanyası yardımı yapılıyor.
 
Bakan Bayraktar geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl ramazan ayında Trabzon-Gümüşhane-Bayburt üçgeninde ihtiyaçlı vatandaşlara 40 bin adet kumanya dağıtıyor.
 
Bir önceki yıl da aynı organizasyonu başarıyla gerçekleştiren  Bakan Bayraktar, bu yıl da yoksul ve yardıma muhtaç vatandaşların kapısına kadar giden ekip tarafından kumanyalar teslim ediliyor.
 
BAKAN BAYRAKTAR’DAN ALLAH RAZI OLSUN…
 
Valilik, kaymakamlık İl ve İlçe başkanlığı ve muhtarlar tarafından ihtiyaçlı ve yoksul olan parti ayrımı yapılmadan kumanya dağıtımı devam ediyor. Kapı kapı dolaşarak yoksullara kumanya dağıtımı yapan ekibi karşılarında gören vatandaşlar, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Bakanımız Ramazanda bizi unutmadı, Allah razı olsun kendisinden. Gariban ve yoksul babası bir Bakanımız var, kendisine  teşekkür ediyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem