Bayraktar Yılın Bakanı seçildi

 Büyük Anadolu Birliği Konfederasyonu Tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Altın 40 Ödülleri’nde “Yılın Bakanı” ödülüne Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar layık görüldü. Çevre ile barışık şehirlerin oluşturulmasındaki gayretleri, konut üretimin

Bayraktar Yılın Bakanı seçildi

 

Büyük Anadolu Birliği Konfederasyonu Tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Altın 40 Ödülleri’nde “Yılın Bakanı” ödülüne Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar layık görüldü.
 
Çevre ile barışık şehirlerin oluşturulmasındaki gayretleri, konut üretimindeki çalışmaları, kentsel gelişim ve yenilemedeki başarıları ile 2023 vizyonuna sunduğu önemli katkılarından dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a “Yılın Bakanı”  ödülü verildi.
 
İçkale Hotel'de düzenlenen ödül törenine, milletvekillerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Büyük Anadolu Birliği Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelik, Türkiye'deki yöresel dernek ve vakıfların ortak değerlendirmeleri sonucu 2012 yılının en başarılı isimlerinin seçildiğini söyledi. Çelik, yaşadığı toplumda fark yaratıp örnek olan 40 altın insana, insanlığa ışık tutması temennisiyle 40 altın fikir ödülü vermekten dolayı onur duyduğunu dile getirdi.
 
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın, Alt Gelir Grubuna Yönelik Konut Üretimi, Alt Gelir Grubuna Konut Sunumu, Girişimcilik ve Gayrimenkul Geliştirilmesi gibi konularda bir çok  ödülü bulunuyor.
 
Bakan Bayraktar’ın ödülünü  Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem