Bayraktar Van'ı tepeden inceledi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, helikopterle Van'da kalıcı konutların yapılması planlanan bölgelerde incelemelerde bulundu.Van'da dün Vali Münir Karaloğlu ve ilgili kurumların müdürleri ile değerlendirme toplantısı yaparak çalışmalar ve son

Bayraktar Van'ı tepeden inceledi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, helikopterle Van'da kalıcı konutların yapılması planlanan bölgelerde incelemelerde bulundu.

Van'da dün Vali Münir Karaloğlu ve ilgili kurumların müdürleri ile değerlendirme toplantısı yaparak çalışmalar ve son durum hakkında bilgi alan Bayraktar, geceyi kentte geçirdi.

 Bakan Bayraktar, kaldığı otelden sabah saatlerinde ayrılarak, Van Valisi Münir Karaloğlu ve diğer yetkililerle birlikte Ferit Melen Havaalanı yanındaki Jandarma Filo Komutanlığı'na geldi. Bayraktar ve beraberindekiler, daha sonra askeri helikoptere bindi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar ve beraberindekiler, daha sonra deprem bölgesini ve kalıcı konutların yapılmasının planlandığı bölge ve çevre yolunda inceleme yaptı.

Bayraktar ve Karaloğlu'na incelemeleri sırasında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapım Daire Başkanı Uğur Serencam ve AFAD İyileştirme Daire Başkanı Gökhan Çebi ile TOKİ ve Karayolları yetkilileri eşlik etti.

Bakan Bayraktar, helikopter gezisinin ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nü ziyaret edip, ardından ise Kalecik Mahallesi’nde yapılacak konut yerleri ile ilgili de inceleme yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem