Bayraktar: 17 Aralık Trabzon'u hedef aldı

Haber61/Haber servisiÇevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bakanlıktan ayrılmasının ardından basınla ilk kez sohbet etti. 17 Aralık tarihinde yapılan operasyonun kendisine değil Trabzon’a karşı yapıldığını anlatan AK Parti Trabzon Milletvekil

Bayraktar: 17 Aralık Trabzon'u hedef aldı

Haber61/Haber servisi

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bakanlıktan ayrılmasının ardından basınla ilk kez sohbet etti. 17 Aralık tarihinde yapılan operasyonun kendisine değil Trabzon’a karşı yapıldığını anlatan AK Parti Trabzon Milletvekili eski Bakan Erdoğan Bayraktar, “Bizden sonra Lojistik merkez Derepazarı’na gitti. Arsin Yatırım Adası’na sahip çıkan yok.

Erdoğan Bayraktar, ”Recep Tayyip Erdoğan beye hiç yük olmadım. Bütün projeleri hazırladım son şekliyle önüne getirdim ve sonra bitirdim. Bizim hukukumuz bitecek bir hukuk değil” dedi. Erdoğan, Trabzon’a 220 bin turist geldiğini bunu yıllık 1 milyona çıkarmak için Sümela Manastırı, Uzungöl ve Sera Gölü üzerinde daha da çalışmak gerektiğini anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem