Bayrak indiren haine istenilen ceza

Diyarbakır'da Muharip Hava Kuvveti Komutan Yardımcılığı'nın tali nizamiyesindeki asılı Türk bayrağını 8 Haziran'daki terör olaylarında direğe tırmanarak indirdiği gerekçesiyle tutuklanan Ö.M. hakkındaki soruşturma tamamlandı.26 YIL HAPİS CEZASI İSTENDİHaz

Bayrak indiren haine istenilen ceza

Diyarbakır'da Muharip Hava Kuvveti Komutan Yardımcılığı'nın tali nizamiyesindeki asılı Türk bayrağını 8 Haziran'daki terör olaylarında direğe tırmanarak indirdiği gerekçesiyle tutuklanan Ö.M. hakkındaki soruşturma tamamlandı.

26 YIL HAPİS CEZASI İSTENDİ

Hazırlanan iddianamede Mutlu hakkında 26 yıl hapis cezası istendi. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, tutuklu Ö.M. ile ilgili hazırlanan iddianamenin Diyarbakır 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildiği belirtildi.

ÖRGÜT ÜYESİ

İddianamede, şüpheli için 2911 sayılı toplantı ve yürüyüşleri kanununa muhalefet, askeri yasak bölgelere girme, devletin egemenlik ve alametlerini alenen aşağılama ve silahlı terör örgütüne üye olma suçlarından 26 yıla kadar hapis cezası istendi.

Diyarbakır 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nin iddianame ile ilgili kabul duruşmasını önümüzdeki günlerde yapacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem