Bayat balık can aldı

 İspanya'nın güneyindeki Sevilla kentinin Alcala de Guadaira ilçesinde çöpten karton toplayarak geçimlerini sağlayan ve kendilerine verilen süresi dolmuş gıda ürünleri ile beslendikleri belirtilen 4 kişilik aileden  50 yaşındaki anne, 61 yaşındaki baba  v

Bayat balık can aldı

 İspanya'nın güneyindeki Sevilla kentinin Alcala de Guadaira ilçesinde çöpten karton toplayarak geçimlerini sağlayan ve kendilerine verilen süresi dolmuş gıda ürünleri ile beslendikleri belirtilen 4 kişilik aileden  50 yaşındaki anne, 61 yaşındaki baba  ve 14 yaşındaki kızları gıda zehirlenmesinden öldü.
 
Ailenin en küçük üyesi olan 13 yaşındaki kızın da zehirlendiği ancak yoğun bakımdan çıkmayı başardığı bildirildi.
 
ÜÇ GÜNLÜK YAS İLAN EDİLDİ
 
Yapılan incelemeler sonrasında basına verilen ilk bilgilerde, ailenin son kez geçen cuma akşamı son kullanma tarihi geçmiş balık yediği belirtildi. Savcılığın olayla ilgili soruşturma başlattığı, yaşanan dramın ardından ilçede üç günlük yas ilan edildiği kaydedildi.
 
Olay, ekonomik krizle mücadele eden ve fakirliğin arttığı İspanya'da kullanım süresi dolmuş gıda ürünlerinin tüketilmesiyle ilgili tartışma başlattı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem