Bavul içinde 55 kilo uyuşturucu

 Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından bir süredir sürdürülen istihbarat çalışması sonucu, şüpheli bir araçta arama yapıldı.Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi e

Bavul içinde 55 kilo uyuşturucu

 

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından bir süredir sürdürülen istihbarat çalışması sonucu, şüpheli bir araçta arama yapıldı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından bir süredir sürdürülen istihbarat çalışması sonucu, şüpheli bir araçta arama yapıldı. Aramada 4 farklı bavul içine gizlenmiş halde 55 kilo 254 gram esrar ele geçirildi. 

Uyuşturucu maddeyle ilgili olarak ilgili olarak R.A., O.M. ve A.P. isimli şüphelileri gözaltına alındı. Polisteki sorgularının ardından, "Satmak Maksadıyla Uyuşturucu Esrar Maddesi Bulundurmak ve Nakletmek" suçundan adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem