Batman galasında katliam : 14 ölü

Reuters'ın yerel bir radyonun muhabirine dayandırdığı haberine göre, Denver'daki Batman Dark Knight Rises filminin gece 00.00'da yapılan ilk gösterimi sırasında ateş açıldı. Olayda 10 kişi öldü. NBC'ye konuşan polis yetkilileri 20'den fazla yaralı olduğun

Batman galasında katliam : 14 ölü

Reuters'ın yerel bir radyonun muhabirine dayandırdığı haberine göre, Denver'daki Batman Dark Knight Rises filminin gece 00.00'da yapılan ilk gösterimi sırasında ateş açıldı.

 

Olayda 10 kişi öldü. NBC'ye konuşan polis yetkilileri 20'den fazla yaralı olduğunu ifade etti.

 

 

Saldırıyla ilgili bir şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi. Bazı yerel kaynaklar saldırıyı iki kişinin düzenlediğini bildirdi ancak bu detay henüz teyit edilmedi. 

 

Ayrıca bazı kaynakların sinemada patlama meydana geldiğini söylemesi üzerine polis radyosu ikinci bir bomba ihtimali olduğunu bildirdi ve olay yerine bir bomba imha ekibi sevk edildi.

 

Bomba imha ekipleri olay yerinde aramalarını sürdürüyor.

 

ÖLÜ SAYISI ARTABİLİR


Saldırıda 10 kişi öldü. Hastaneye kaldırılan 40 kadar yaralıdan da 4'ü hayatını kaybetti.. NBC'ye konuşan polis yetkilileri 35'den fazla yaralı olduğunu ifade etti. Yaralılar bölgedeki hastanelere kaldırıldı.

 

BNO News muhabiri Al Boe, IB Times'a yaptığı açıklamada, "Yaralıların sayısı şu an belli değil. Bir patlama olduğu kesin ama daha önceki haberlerde ateş açıldığı da söylendi. Çok sayıda yaralı var" dedi.

 

Saldırıyla ilgili Hindistanlı bir erkek şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi. Polis sinemanın bulunduğu alışveriş merkezinde aramalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem