Başsavcılıktan son dakika şehit savcı açıklaması

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Çağlayan Adalet Sarayı'nda Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın teröristler tarafından şehit edildiği olayla ilgili açıklama yaptı.İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, "31 Mart 2015 tarihind

Başsavcılıktan son dakika şehit savcı açıklaması

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Çağlayan Adalet Sarayı'nda Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın teröristler tarafından şehit edildiği olayla ilgili açıklama yaptı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, "31 Mart 2015 tarihinde teröristlerle irtibatı sağlayan emniyet görevlilerinin görüşmeleri devam etmekteyken içeriden ilk başta peşpeşe 2 el, akabinde de 16 saniye sonra peşpeşe 3 el silah sesi gelmesi üzerine operasyon ekibi hemen müdahaleye başladı. Operasyon ekibinde özel harekat ve terör şube timlerinin ortaklaşa hareket etti" denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"1 Nisan 2015 tarihli Adli Tıp raporunda açıklandığı üzere; cumhuriyet savcımızın vücudunda 5 adet ateşli silah mermi giriş deliği olduğu, 3 adet ise ateşli silah mermi sıyrığının bulunduğu, vücuttan 2 adet 7,65 mm çaplı çekirdek çıkartıldığı, atışlardan bir tanesinin kafaya bitişik şekilde yapıldığı belirtildi. Bu haliyle yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır, maksatlı olup soruşturma belgelerinin yayınlanması suç teşkil etmektedir. Bu konuda yayın yapanlar hakkında soruşturmanın gizliliğini suçundan soruşturma yapılacaktır. Soruşturma etkin ve hızlı bir şekilde sürdürülmekte. Bu amaçla 3 cumhuriyet savcısı görevlendirildi."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem