Başkent’te şüpheli ölüm

Alınan bilgiye göre, Altındağ ilçesi İsmetpaşa Uzunyol Sokak'ta bulunan metruk bir bina içinde hareketsiz yatan bir kişi olduğu ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde şahsın hayatını kaybettiği be

Başkent’te şüpheli ölüm

Alınan bilgiye göre, Altındağ ilçesi İsmetpaşa Uzunyol Sokak'ta bulunan metruk bir bina içinde hareketsiz yatan bir kişi olduğu ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

Üzerinden kimlik çıkmayan bir erkeğe ait ceset, polisin çalışmalarının ardından Keçiören Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis ekiplerinin şahsın aşırı dozda uyuşturucu madde kullanımından hayatını kaybettiği üzerinde durduğu öğrenildi. Şahsın kesin ölüm sebebinin, yapılan otopsiden sonra belirleneceği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler