Başkent’te sahte para operasyonu: 4 tutuklama

Ankara'nın Polatlı ilçesinde esnaftan sahte para ile alışveriş yaptıkları iddia edilen 4 şüpheli yakalandı. Şüpheliler mahkemece tutuklandı.Polatlı'da esnaftan ellerindeki sahte 100 ve 200 TL'lik banknotlar vererek alışveriş yaptıkları ve bu şekilde birço

Başkent’te sahte para operasyonu: 4 tutuklama

Ankara'nın Polatlı ilçesinde esnaftan sahte para ile alışveriş yaptıkları iddia edilen 4 şüpheli yakalandı. Şüpheliler mahkemece tutuklandı.

Polatlı'da esnaftan ellerindeki sahte 100 ve 200 TL'lik banknotlar vererek alışveriş yaptıkları ve bu şekilde birçok esnafı dolandırdıkları ileri sürülen şahıslar, polisin dikkatli çalışmasıyla yakalandı. Olayı derinleştiren emniyet birimleri sahte paraların başka esnaflara da verildiğini tespit etti. Otomobilleri ile kaçmaya çalıştıkları sırada Polisin sıkı takibi ile yakalanan 4 şüpheliden 300 bin TL sahte para ele geçirildi.

Sahte paraların verildiği esnaf tarafından kesin olarak teşhis edilen şüpheliler gerekli işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli 4 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem