Başkent bombacısı alarmı verildi

Ankara'dan İstanbul'a gelen sırt çantalı bir kişi, ihbar üzerine Harem'de durduruldu. Gözaltına alınarak üzeri ve çantası didik didik aranan şahıs, ihbarın asılsız çıkması üzerine serbest bırakıldı.Ankara Kumrular Caddesi'nde patlayan, 3 kişinin ölümü 34

Başkent bombacısı alarmı verildi

Ankara'dan İstanbul'a gelen sırt çantalı bir kişi, ihbar üzerine Harem'de durduruldu. Gözaltına alınarak üzeri ve çantası didik didik aranan şahıs, ihbarın asılsız çıkması üzerine serbest bırakıldı.

Ankara Kumrular Caddesi'nde patlayan, 3 kişinin ölümü 34 kişin de yaralanmasına neden olan bombalı saldırıdan sonra her ihtimali titizlikle değerlendiren polis, bir ihbar üzerine alarma geçti. İhbarda belirtilen eşgalin Ankara bombacısının eşgaline uyması nedeniyle kısa süreli panik yaşandı. İhbar üzerine kısa sürede Harem Otobüs Terminali'ni kuşatan polis ekipleri, ismi açıklanmayan şahsı otobüsten indikten hemen sonra gözaltına aldı.

Sırtındaki çantada bomba olma ihtimaline karşı apar topar terminal dışına çıkartılan şahsın üzeri ve çantası didik didik arandı.

Ankara'daki bombalı terör saldırısını gerçekleştiren PKK'lıya benzetilen şahsın çenesinin alt kısmında örülmüş halde sakalı bulunduğu görüldü. İhbarda sakalın takma olduğu bilgisinin verildiği öğrenildi.

Çantası boşaltılan sırt çantalı, mavi kot pantolonlu ve sakalı genç ihbarın asılsız çıkması üzerine serbest bırakıldı.

Polisi alarma geçiren genç, neden arandığını bilmediğini söyledi. Gazetecilerin 'ihbar üzerine arandığını ve eşgalinin Ankara'da bomba patlatan bombacının eşgaline benzetildiğini' belirtmesi üzerine şaşkınlık yaşayan 25-30 yaşlarındaki genç olay yerinden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem