Başkanı kaçıranlardan mesaj!

Diyarbakır’da teröristler tarafından kaçırılan AK Parti Kulp İlçe Başkanı Veysel Çelik’in oğlunun cep telefonuna babası ve yanında iki teröristin olduğu bir fotoğraflı mesaj geldi. Çelik'in kaçırılması ardından başlatılan operasyonda 3 korucu yaralandı.Ed

Başkanı kaçıranlardan mesaj!

Diyarbakır’da teröristler tarafından kaçırılan AK Parti Kulp İlçe Başkanı Veysel Çelik’in oğlunun cep telefonuna babası ve yanında iki teröristin olduğu bir fotoğraflı mesaj geldi. Çelik'in kaçırılması ardından başlatılan operasyonda 3 korucu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Veysel Çelik'i kaçıran teröristler ormanlık bir alanda cep telefonu ile çektikleri fotoğrafı aileye gönderdi. Sağ ve solunda iki teröristin, ortada ise Veysel Çelik'in olduğu fotoğraflı mesajda bir not da yazıldı. Veysel Çelik'in 18 yaşındaki oğlu Celal Çelik'in cep telefonuna gelen resimli mesajda teröristlerin, "İsteklerimizi akşam Nuçe TV'den bildireceğiz. Nuçe Tv'yi izleyin, isteklerimizi yerine getirirseniz Veysel Çelik'i serbest bırakırız" yazdıkları belirtildi.

3 KORUCU YARALANDI

AK Parti Kulp İlçe Başkanı Veysel Çelik'in terör örgütü PKK tarafından kaçırılması üzerine Muş, Bingöl ve Diyarbakır üçgeninde havadan ve karadan başlatılan askeri operasyonda yaşanan sıcak temasta 3 korucu yaralandı.

Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'nde önceki gece yol kesen terör örgütü PKK'lıların, AK Parti Kulp İlçe Başkanı Veysel Çelik'i kaçırması üzerine Muş, Bingöl ve Diyarbakır üçgeninde sabah hava destekli askeri operasyon başlatıldı. Kozma Dağı'nda başlayan çatışmalar yer yer devam ederken, çatışmalarda 3 korucunun yaralandığı bildirildi. Operasyona Muş'un Kızılağaç bölgesindeki korucular da katılırken, bölgeye zırhlı araçların sevk edildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler