Başkan Muhtarlarla biraraya geldi

Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıya, Belediye Meclis üyesi ve AK Parti Grup Başkanvekili Fahrettin Aksoy, Trabzon Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Kaya, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.Gümrükçüoğlu, toplantıda yaptığı konuş

Başkan Muhtarlarla biraraya geldi

Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıya, Belediye Meclis üyesi ve AK Parti Grup Başkanvekili Fahrettin Aksoy, Trabzon Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Kaya, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

Gümrükçüoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Muhtarlarımız bizim için değerlidir. Sizlerin talepleri halkla ilgilidir ve dolayısıyla birinci öneme ve ağırlığa sahiptir" dedi.

Muhtarların mahallelerin temsilcileri olduğunu ifade eden Gümrükçüoğlu, "Bu itibarla muhtarlarımızla her zaman sıkı bir işbirliği içerisinde olmaya gayret gösteriyoruz. Trabzon'u daha ileriye getirebilmek için karşılıklı konuşup sorunlara çare bulmamız gerekiyor. Birlik ve beraberlik içerisinde kent için yapılabileceklerin ortaya konulması açsından bu toplantılar son derece önemli" diye konuştu.

Gümrükçüoğlu, zaman zaman dile getirilen eleştiriler için hiç kimseye darılma ve gücenme gibi bir durumun söz konusu olamayacağını kaydederek,

"Trabzon için herkesin ayağına gideriz. Muhtarlarımızın, herhangi bir siyasi partinin mahalle temsilcisinin, mahallede yaşayan vatandaşların görüşleri bizler için önemlidir. Toplumun yarına dile getirilen talep, istek ve şikayetler bizlere yol gösterici olmaktadır. Bu anlamda toplumun her kesiminin istek ve şikayetlerine açığız. Siyasi ayrım gözetmeksizin her mahalleye eşit hizmet vermeye bundan sonra da devam edeceğiz" dedi.

Trabzon Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Kaya ise ortak paydalarının Trabzon'a hizmet olduğunu vurgulayarak, "Hep birlikte Trabzon için çalışmalıyız. Muhtarlar olarak projeler üreterek kentin gelişmesine katkı sunmalıyız. Mahallelerin altyapı ve yol sorunları ile meşgul olurken bir taraftan da gençler için bir şeyler yapmalıyız, projeler üretmeliyiz. Özellikle kentsel dönüşüm projeleri bakımından ülkedeki büyük kentlerle yarışan Trabzon'un dönüşümünde yerimizi almalıyız" diye konuştu.

Yaklaşık 6 saat süren toplantıda Gümrükçüoğlu, mahalle muhtarlarına tek tek söz vererek sorun ve isteklerini dinledi.

Gümrükçüoğlu gerek yazılı olarak, gerekse sözlü olarak ortaya konulan isteklerin takibinin yapılacağını ifade ederek, muhtarlar ile bire bir yapacakları görüşmelerde öncelik sırası arz eden sorunları çözmek için gayret göstereceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler