Başkan Genç'ten TÜMSİAD'a ziyaret

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş MÜSİAD Trabzon Şubesi’ni ziyaret etti.  MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Aydın Birincioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Ortahisar heyeti Birincioğl

Başkan Genç'ten TÜMSİAD'a ziyaret

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş MÜSİAD Trabzon Şubesi’ni ziyaret etti. 

MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Aydın Birincioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Ortahisar heyeti Birincioğlu’yla ve üyelerle bir süre görüştü. MÜSİAD Trabzon Şubesi Başkanı Aydın Birincioğlu ziyaretlerinden dolayı Ortahisar heyetine teşekkür ederek, MÜSİAD’ın Anadolu’nun, Trabzon gibi hemen hemen bütün illerinde küçük ve orta ölçekli işletmelerin yeşermesinde çok ciddi katkılarının olduğunu söyledi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise MÜSİAD’ın 11 bini aşan üyesiyle 46 bin işletmeyi temsil eden ve yaklaşık 1 milyon 600 bin kişiye istihdam sağlayan dev bir sanayici örgütü olduğuna vurgu yaparak “MÜSİAD, üye sayısıyla, işletmeleriyle ve çalışanlarıyla Trabzon ekonomisinin lokomotifi haline gelmiştir. Ve şehrimizdeki en büyük işadamları örgütüdür. MÜSİAD iş dünyasının olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi haline gelen profesyonel bir işadamları örgütü olarak hareket ediyor. Hepimiz hakkın, adaletin, eşitliğin ve refahın egemen olduğu bir toplum oluşturmak için çalışıyoruz. MÜSİAD da kurulduğu günden itibaren bunu gerçekleştirmeye çalışıyor. Trabzon’da MÜSİAD üyesi işadamlarımızın hem ulusal hem uluslararası alanda, özellikle de İran ve Gürcistan işadamlarıyla kurmuş oldukları ilişkilerin ve işbirliklerinin ekonomimize çok ciddi katkıları oluyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler