Başkan Genç: Yeni kabine hayırlı olsun

Yeni hükümetin belli olması sonrasında Trabzon Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, kabinenin Türkiye'ye hayırlı olması dileğinde bulundu. Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hükümeti ku

Başkan Genç: Yeni kabine hayırlı olsun

Yeni hükümetin belli olması sonrasında Trabzon Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, kabinenin Türkiye'ye hayırlı olması dileğinde bulundu.

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hükümeti kurma görevi verilen AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım'ın açıkladığı kabine listesinin Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu. 
 
Başkan Genç, açıklanan yeni kabinede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun görevine devam etmesinin son derece memnuniyet verici olduğunu söyledi. 
 
GÖREVLER GEÇİCİ, DAVAMIZ BÂKİDİR
 
AK Parti davasında makamların ya da görevlerin önemli olmadığını; önemli olanın görev ve makam ne olursa olsun AK Parti ruhuna hizmet etmek olduğunu belirten Başkan Genç, "AK Parti'de her milletvekili bakanlık görevini üstlenebilecek yetenek, tecrübe ve donanıma sahiptir. Bundan en ufak bir şüphemiz dahi yoktur. AK Parti Trabzon Milletvekili Sayın Süleyman Soylu, en çalışkan ve başarılı bakanlarımızdan bir tanesidir. Bu başarının devam etmesi için Bakan Soylu'nun koltuğunu koruması çok büyük bir önem arz ediyor. AK Parti, ilk günkü gibi heyecanla, birlik, dirlik ve kardeşlik içinde milletimize hizmet etmeye devam edecektir. Türkiye'nin birlik ve beraberliğinin yegâne adresi AK Parti'dir.  
 
AK Parti var oldukça, 81 vilayetin kardeşliği var olacak. AK Parti mensupları memleketin birliğini, dirliğini tehdit edecek güçler karşısında dimdik ayakta duracaktır. Bu görevler nihayet bir bayrak değişimidir, hiçbirimiz bâki değiliz. Ama bu davaya hizmet ederek hem millet nezdinde hem de İslâm dünyasında çok önemli görevler ifa edebiliriz. AK Parti neferleri nesilden nesile bu bayrağı taşıyacak, bizlerden sonra bu bayrağı alıp daha ileri uçlara götürecek. AK Parti'nin neferleri olarak hepimizin görevi daha demokratik ve daha özgürlükçü Türkiye’yi tesis etmektir.  Bu vesileyle bakanlık görevine getirilen her bir kabine üyemizi tebrik ediyor, yeni görevlerinde onlara başarılar diliyorum. Allah, yolumuzu ve bahtımızı açık etsin." ifadelerine yer verdi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem