Başkan Genç, terör saldırısını lanetledi

Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Ankara Kızılay'da  sivil vatandaşlara yönelik düzenlenen terör saldırısını sert ifadelerle kınadı. Hain terör saldırısı sonucu 35 masum vatandaşımızın yaşamını yitirdiğini 71 vatandaşımızın da yaralandığın

Başkan Genç, terör saldırısını lanetledi

Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Ankara Kızılay'da  sivil vatandaşlara yönelik düzenlenen terör saldırısını sert ifadelerle kınadı. Hain terör saldırısı sonucu 35 masum vatandaşımızın yaşamını yitirdiğini 71 vatandaşımızın da yaralandığını belirten Başkan Genç kalleşçe düzenlenen terör saldırılarının milletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacağını söyledi.

Mesajında yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileyen  Genç, terör örgütlerinin hunharca saldırılarının Türk milletini daha da birbirine kenetleyeceğini söyledi. Terör örgütlerinin tarihinin bu kalleş saldırılarla dolu olduğunu belirten Başkan Genç, buna rağmen terör örgütlerinin hiçbir zaman bölücü emellerine ulaşamadığını ve bundan sonra da ulaşamayacağını belirtti.

NİFAK TOHUMU EKEMEYECEKLER

Türkiye'ye düşman mihrakların taşeronu olan terör örgütlerinin saldırılarının asla Türk milletini karamsarlığa ve çaresizliğe itemeyeceğine dikkat çeken Başkan Genç, "Kukla terör örgütleri ortaya çıktığı günden bu yana çocuk, bebek, yaşlı ve genç demeden bütün milletimizi hedef almaktadır. Kandan ve katliamdan beslenen bu cani terör örgütleri tarih boyunca kardeş olarak yaşayan milletimizi birbirlerine kırdırarak ülkemizi bölmenin gayretindedir. Arkasına Türkiye'ye düşman güçlerin desteğini alan terör örgütleri ne yaparsa yapsın, hangi alçak saldırıyı yaparsa yapsın; birliğimizi ve dirliğimizi bozamayacaktır.

Milletimizin arasına nifak tohumu ekemeyeceklerdir. Kendi hain ideolojisini gerçekleştirmek için  hak ve hukuk tanımayan, masum insanların canına kast etmeyi adeta kendine vazife haline getirmiş terör örgütleri halktan hiçbir zaman destek bulamamıştır. Halkımızın dirayeti, basireti ve sağduyusu karşısında yenilmeye mahkum olan terör örgütleri bu gerçeği bildiğinden vatandaşlarımız üzerinde baskı, katliam ve yargısız infazlarına ağırlık vermiştir. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, emniyet güçlerimiz bu alçak saldırılara hak ettiği cevabı verecektir. Bu insanlık dışı saldırıları gerçekleştirenler Türk adaleti karşısında yargılanıp hak ettikleri cezaları bulacaklardır. Saldırılar neticesinde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı; yaralı vatandaşlarımıza, emniyet mensuplarımıza da şifa diliyorum. Milletimizin başısağolsun." ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler