Başkan Genç Ortahisarlıların sorunlarını dinledi

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç   Belediyesinin düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘Halk Günleri’ kapsamında değişik mahallelerden gelen vatandaşların sorunlarını dinledi.Ortahisar Belediyesi son Halk Günü toplantısını Belediyenin Çok Amaçlı

Başkan Genç Ortahisarlıların sorunlarını dinledi

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç   Belediyesinin düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘Halk Günleri’ kapsamında değişik mahallelerden gelen vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ortahisar Belediyesi son Halk Günü toplantısını Belediyenin Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Çok kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı Halk Günleri’nde vatandaşlar istek ve şikayetlerini dile getirdi. Halk Günleri’nde vatandaşların özellikle çok yoğun olarak dile getirdikleri isteklerinin başında iş talepleri ilk sırada yer aldı.

Başkan Genç, vatandaşların istek ve taleplerini teker teker not olarak çözülmesi yönünde Ortahisar Belediyesi’nin ilgili müdürlüklerine gönderdi. Başkan Genç, sorunlarla ilgili Belediye Başkan Yardımcılarını ve ilgili müdürlükleri harekete geçirip, bunların çözüme kavuşturulmasını bizzat takip ederek sonuca ulaştıracağını söyledi.

Bugüne kadar çok sayıda Halk Günü Toplantısı’nda Ortahisarlılarla bir araya gelen Başkan Genç katılımcı, demokratik belediyecilik anlayışı gereği Halk Günü etkinliklerini düzenlediklerini belirterek, “Halk Günleri sayesinde çeşitli nedenlerle ziyaretine gidemediğimiz ya da bir şekilde buluşma imkanı bulamadığımız vatandaşlarımızla bu toplantılarda bir araya geliyoruz. Böylece biz onları, onlar da bizi yakından tanıma fırsatını bulmuş oluyor. Hem de bizden ne istiyorlar, ne gibi sıkıntıları var, bizim yönetim anlayışımızdan memnunlar mı? Bütün bu soruların cevaplarını yapmış olduğumuz toplantılarla öğrenmiş oluyoruz.

Bunun yanında göreve geldiğimiz günden beri mahalle ziyaretleri yaparak, buraya kadar gelme imkanı olmayan vatandaşlarımızı, kendi oturdukları yerde bizzat ziyaret edip isteklerini ve şikayetlerini dinliyoruz. Bu bizim göreve gelmeden önce, seçim sürecinde, halkımıza taahhüt ettiğimiz demokratik, katılımcı belediyecilik anlayışımızın gereğidir.

Bundan sonra da aralıksız olarak mahalle ziyaretlerimiz ve Halk Günleri etkinliğimiz devam edecektir. Biz Ortahisar’ı halkımızla, bütün STK’larımızla birlikte yöneteceğiz dedik. Şimdi bu toplantılarla bunu tatbik etmiş oluyoruz. Vatandaşlarımızın her türlü sorununu ve sıkıntısını Belediyemizin imkanları dahilinde çözmüş olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler