Başkan Genç O saldırıyı kınadı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu'na makamında yapılan saldırıyı kınadı. 7 Haziran Genel Seçimleri'nin hemen ardından bir siyasi partiye mensup milletvekili adayının ağabeyi Başkan Bıçakçıoğlu'nun

Başkan Genç O saldırıyı kınadı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu'na makamında yapılan saldırıyı kınadı. 7 Haziran Genel Seçimleri'nin hemen ardından bir siyasi partiye mensup milletvekili adayının ağabeyi Başkan Bıçakçıoğlu'nun makamına gidip sözlü ve fiili tacizde bulunarak onu darp etmişti.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Başkan Genç 7 Haziran Seçimleri'nin Trabzon'da çok demokratik bir yarış içinde geçtiğine vurgu yaparak herkesin ortaya çıkan sonuçlara saygı göstermesi gerektiğini belirtti.

Genç sözlerini şöyle sürdürdü: "7 Haziran Genel Seçimleri Trabzon'da bütün siyasi partilerin demokratik mücadelesine sahne olmuştur ve seçim sürecinde herhangi bir şiddet olayı yaşanmamıştır. Bu şehrimizde demokrasi kültürünün ve siyasi yarışın geldiği nokta açısından son derece sevindirici bir durumdur. Ancak demokratik bir olgunluk içinde geçen seçimlerin ardından bu münferit olayın yaşanması demokrasi kültürümüze yakışmamaktadır. Seçim sonuçlarının ortaya çıkmasından sonra bir siyasi parti milletvekili adayının ağabeyisi Beşikdüzü Belediye Başkanımız Orhan Bıçakçıoğlu'nun makamına giderek "Neden seçim çalışmalarına asıldın, çalıştın da ne oldu, rahatladın mı, seni burada yaşatmayacağız" gibi sözlü tehditlerin ardından Başkanımız Bıçakçıoğlu'nu darp ederek yaralamıştır.

Bu tür şiddet olaylarının seçim sonrası gündeme gelmesi son derece demokratik bir seçim yarışının yaşandığı Trabzon'un imajını zedeleyici olmuştur. Şehrimizin adını bu tür olaylarla gündeme getirmeye kimsenin hakkı ve haddi yoktur. Dostluk ve kardeşlik ortamı içinde geçen 7 Haziran Seçimleri'nden ortaya çıkan sonuçlara bütün siyasi partiler gibi her bir vatandaşımız da saygı göstermelidir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem