Başkan Çebi öğrencilerle bir araya geldi

Başkan Recep Çebi Araklı'da öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Çebi öğrencilerle bir araya geldi

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, KTÜ Araklı Ali Cevat Özyurt Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi öğrencileri ile yeni yapılan okullarında bir araya geldi.

Mülkiyet Koruma ve Güvenlik ile Yönetim ve Organizasyon Bölümü öğrencileriyle bir araya gelen Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Yüksekokul Müdürü Hasan Çebi Bal, Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız, Belediye Meclis Üyelerinden Ekrem Reis, Yolgören mahalle muhtarı Yalçın Çebi, Yeşilce mahalle muhtarı İdris Özderya ve eğitim görevlileri öncelikle tanıtım filmlerini izlediler.

Başkan Çebi konu hakkında öğrencilere yeni okullarının hayırlı olmasını temenni ederken öğrencilerin yurt konusunda sorularını yanıtladı.



Recep Çebi, “gelen sorulara istinaden yurt konusunda çalışmaların sürdüğünü yeni yurt yapılana kadar kiralama sistemiyle öğrencilerimize her türlü kolaylığı sağlayacağız.” dedi.

Öğrencilerin kendileri için göz bebeği olduğunu ve onların eğitim-öğretim hayatlarını en iyi şekilde geçirebilmeleri adına ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini ifade eden Başkan Çebi, sportif ve sosyal alanda ilçenin son derece verimli olduğunu da ifade etti.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Yüksekokulun yapılmasında başta Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayip Erdoğan'a, İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu'ya, Trabzon Milletvekillerine, KTÜ Rektörü Süleyman Baykal'a ve okulu ilçeye kazandıran Araklılı hayırsever iş adamları Orhan ve Yüksel Özyurt kardeşlere ilçe halkı adına teşekkür etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem