Basın Özgürlüğü Ödülü Can Dündar’a

Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından 4'üncü kez düzenlenen "Basın Özgülüğü Ödülü" 10 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek törenle, Gazeteci-Yazar Can Dündar'a verilecek. Hikmet Şimşek Sanat Merkezindeki ücretsiz etkinlik, saat 20.00'd

Basın Özgürlüğü Ödülü Can Dündar’a

Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından 4'üncü kez düzenlenen "Basın Özgülüğü Ödülü" 10 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek törenle, Gazeteci-Yazar Can Dündar'a verilecek.

Hikmet Şimşek Sanat Merkezindeki ücretsiz etkinlik, saat 20.00'de başlayacak. Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar, "Basın ve düşünce özgürlüğünü savunan tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi. İGC Başkanı Dikmen de "Özgür basını savunmaya devam edeceğiz" dedi.

CAN DÜNDAR DA KATILACAK

Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak verilen "Basın Özgürlüğü Ödülü" bu yıl; toplumu aydınlatan, bilgilendiren ve cesur yazılarıyla gündem oluşturan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a verildi. Dündar'a, ödülü, 10 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'de, Hikmet Şimşek Sanat Merkezinde düzenlenecek törenle verilecek.

Karşıyaka Basın Özgürlüğü Ödülü'nün kendisine verilmesinden son derece mutluluk duyduğunu belirten Gazeteci-Yazar Can Dündar da "Benim için oldukça anlamlı bir ödül. Gurur duydum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler