Basın İlan Kurumu'ndan bir ilk daha

Mahkeme kararlarına göre gazetelerde ilan vermesi gereken vatandaşların işlemlerini kolaylaştırmak için kurulan irtibat bürosunun açılış kurdelesini Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu ve başsavcı ve

Basın İlan Kurumu'ndan bir ilk daha
Mahkeme kararlarına göre gazetelerde ilan vermesi gereken vatandaşların işlemlerini kolaylaştırmak için kurulan irtibat bürosunun açılış kurdelesini Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu ve başsavcı vekilleriyle birlikte kesti.
 
Atalay: "Hizmet insanların ayağına geldi."
 
Açılış töreninde konuşan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, kurum olarak hizmeti insanların ayağına getirdiklerini belirterek, “Basın İlan Kurumu olarak hizmeti insanların ayağına götürelim istedik. Yerinde hizmet vermeyi amaçladık. İstanbul trafiğini düşünecek olursanız saatlerece sürecek bir işlem burada iki-üç dakikada neticeleniyor. Bizim İstanbul şubemiz Cağaloğlu’nda bulunuyor. Vatandaşlar her gün buradan vermek zorunda kaldıkları ilanları gidip şubemize teslim ediyorlardı. Ancak şimdi ilan verenler Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’ndaki ofisimizin açılmasıyla birlikte ilanlarını buradan verme şansına sahipler. Günde yaklaşık 50 ila 100 arasındaki müşterimiz bu vesileyle işlemlerini daha rahat bir şekilde gerçekleştirme imkânı bulacak” diye konuştu.
 
Başsavcı Hadi Salihoğlu ise adliyeye irtibat bürosu açılmasının vatandaşlara birçok kolaylık sağlayacağını söyledi. Vatandaşların ilan vermek için adliyeden Basın İlan Kurumu’nun Cağaloğlu şubesine gitmesine gerek kalmadan buradan işlem yapabileceklerini belirtti.
 
Salihoğlu, daha sonra Basın İlan Kurumu’nun çalışma sistemi hakkında yetkililerden bilgi aldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem