Başıma birşey gelir diye tutturmuyorum

'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasıyla adını duyuran illüzyonist Aref Ghafouri, önceki akşam Kıbrıs'taki Kaya Artemis Hotel'de izleyenleri büyüledi. Amfitiyatroyu dolduran yaklaşık bin 500 kişi; Aref'in, Kıbrıs'tan Ankara'ya gidip gelmesine tanıklık etti

Başıma birşey gelir diye tutturmuyorum

'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasıyla adını duyuran illüzyonist Aref Ghafouri, önceki akşam Kıbrıs'taki Kaya Artemis Hotel'de izleyenleri büyüledi. Amfitiyatroyu dolduran yaklaşık bin 500 kişi; Aref'in, Kıbrıs'tan Ankara'ya gidip gelmesine tanıklık etti.

Gösterilerinde tahmin yeteneğini de sık sık ortaya koyan Aref; bu yeteneği sayesinde Sayısal Loto'da üç kez beş tutturduğunu açıkladı. Kazanılan kuponları noter tasdikli şekilde sakladığını belirten genç illüzyonist, "Başıma bir şey gelmesinden korktuğum için altıyı tutturmuyorum" dedi. Aref, bu yeteneğini gösteriye dönüştürmek için Milli Piyango İdaresi'ne gittiğini, ancak yetkililerin başına bir şey gelebileceği korkusuyla gösteriye sıcak bakmadığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler