Başı Dertte Olan Zehra Bikini Giymedi

Arkadaşlarıyla birlikte gittiği Bodrum tatilinde görüntülenen Zehra Çilingiroğlu, magazin muhabirlerini fark edince üstünü çıkarmadan gölgede oturmayı tercih etti.Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra, önceki gün Bodrum'daki bir otelin plajı

Başı Dertte Olan Zehra Bikini Giymedi

Arkadaşlarıyla birlikte gittiği Bodrum tatilinde görüntülenen Zehra Çilingiroğlu, magazin muhabirlerini fark edince üstünü çıkarmadan gölgede oturmayı tercih etti.

kilolariyla-basi-dertte-olan-zehra-bikini-giymedi-7473677_x_845_o.jpg

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra, önceki gün Bodrum'daki bir otelin plajında arkadaşlarıyla denize girmeye hazırlanırken görüntülendi.

TEMKİNLİ DAVRANDI

Muhabirleri fark edince bikinili fotoğraf vermemek için kıyafetiyle şezlongda oturmayı tercih eden Zehra Çilingiroğlu'nun temkinli tavırları dikkatlerden kaçmadı.

kilolariyla-basi-dertte-olan-zehra-bikini-giymedi-7473677_5870_m.jpg

ARKADAŞLARIYLA SOHBET ETTİ

Bodrum'a giden ekip, önceki gün Türkbükü'nde görüntülendi. Bir kız, iki erkek arkadaşıyla Türkbükü'ndeki bir otelin iskelesinde görüntülenen Zehra, denize girmek yerine gölgede arkadaşlarıyla sohbet etmeyi tercih etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler