Başbakanlık'ta "Suriye Zirvesi"

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki güvenlik zirvesinde, bölücü terör örgütünün Türkiye'deki ve komşu ülkelerdeki faaliyetlerinin ele alındığı, ulusal güvenliği ilgilendiren her alanda alınacak ilave tedbirlerin de görüşüldüğü bildirildi.Başbak

Başbakanlık'ta "Suriye Zirvesi"

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki güvenlik zirvesinde, bölücü terör örgütünün Türkiye'deki ve komşu ülkelerdeki faaliyetlerinin ele alındığı, ulusal güvenliği ilgilendiren her alanda alınacak ilave tedbirlerin de görüşüldüğü bildirildi.

Başbakanlık Merkez Bina'daki güvenlik zirvesinin ardından yazılı açıklama yapıldı.

Toplantıya, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve ilgili müsteşarların katıldığı kaydedilen açıklamada, "Ülkemizi ve bölgemizi ilgilendiren iç ve dış gelişmeler değerlendirilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Açıklamada, "Suriye'de yaşanan son gelişmeler üzerinde de durulmuş, bölücü terör örgütünün ülkemizdeki ve komşu ülkelerdeki faaliyetleri ele alınmıştır. Terörle mücadele çerçevesinde yürütülen çalışmaların gözden geçirildiği toplantıda, ulusal güvenliğimizi ilgilendiren her alanda alınacak ilave tedbirler de görüşülmüştür" bilgisi verildi.

Toplantının ardından Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Başbakanlık Merkez Bina'dan aynı araçla ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler