Başbakanlıkta Libya zirvesi bitti!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık'ta Libya'daki gelişmeler konusundaki değerlendirme toplantısı sona erdi. Başbakanlık Resmi Konut'taki toplantıya, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık

Başbakanlıkta Libya zirvesi bitti!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık'ta Libya'daki gelişmeler konusundaki değerlendirme toplantısı sona erdi.

 

Başbakanlık Resmi Konut'taki toplantıya, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile ilgili bürokratlar katıldı.

 

Libya zirvesinde Trabzonlu Yunus Emre Çelik'in ölümüyle ilgili de konuşulduğu ve Çelik'in cansız bedeninin Türkiye'ye getirilmesi için görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem